MARDİN / MİDYAT - Fahrettin Önen İlkokulu

Fahrettin Önen İlkokulu

CUMHURİYET MAH. FAHRETTİN ÖNEN CAD. NO 18 İÇ KAPI NO 1 MİDYAT / MARDİN
Vizyon
Bütün Öğrencilerin Öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,Onların bilgili, becerili ve kendine güvenen,girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve bölgemizdeki İlkokullar arasında Okulumuzu en önde tutmak;Tutmak istiyoruz ki;Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İSTİYORUZ Kİ;21. yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş,her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış,yenilikleri takip eden ve eğitimiğle anılan bir okul olalım. İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda çalışanlar yapılması gerekenlerin en iyisini yaparken kendilerinden emin olsunlar. İSTİYORUZ Kİ;Her öğrencinin yeteneklerinden sonuna kadar yararlanalım ve başarıyı olabildiğince yükseltelim. İSTİYORUZ Kİ;Başarıların değerlendirilmesinde toplam kalite yönetimini dikkate alan model geliştirerek kaynak kullanımında etkinlik ve verimlilik sağlayalım.
Misyon
Biz;Türk Milli eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı;bayrağını,devletini,ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek; kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak; Kendine ve topluma faydalı,geleceğe güvenle bakan,ahlaklı,olumlu düşünen,hayata hazır,ülkesini uygar,bilimsel,sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek; İlkokullar arasında cazibe merkezi oluşturabilmek,Okulumuzun yetiştirmiş olduğu öğrencilere bilgi ve insani özellikler kazandırmak için VARIZ!
Voleybol ve Futbol Musabakalarında ilçe ikinciliği
Başlama-08.20 Bitiş -14.05
Ulaşım
Şehir içi ve şehirler arasında çalışan Otobüs,Midibüs,Minibüs ve Taxsiler İlçe garından Ulaşımı sağlamaktadırlar